Kuidas ilma juhita meeskonnatööd juhtida?

Klipi teostus: UTTV 26.03.2013 4660 vaatamist Varia


Elmo Puidet räägib kuidas toimib edukas meeskond ning kõik vajalikud tööd saavad tehtud ka ilma meeskonna juhita. Seminari juhatab sisse Kalev Tarkpea
Ideelaboris saavad kõigi teaduskondade tudengid katsetada põnevate probleemide lahendamist valdkonnaülestes tiimides. Osalemine ideelaboris annab praktilisi oskusi ning uusi kontakte, mis aitavad leida oma teadmistele tööalast rakendust.
Kõigil tudengitel on võimalik sisestada oma idee või liituda mõne ideelabori tiimiga. Võimalik on liituda ka juba valmis tiimiga, et oma ideed edasi arendada. 11 nädala jooksul aitab ideelabori TRAMM 11 programm idee arendust rööbastel hoida.
Ettevõttele pakub TÜ ideelabor võimalust leida uusi ja põnevaid lahendusi ettevõtte arengutakistustele ja probleemidele. Ettevõtjad saavad sisestada oma probleemipüstituse ideelaborisse veebivormi kaudu.
Õppejõul aitab TÜ ideelabor väikese vaevaga võtta oma õppeaines kasutusele projektipõhiseid õppevorme ja koolitada teadusgrupi liikmeid.
Ideelaboril on rahvusvaheline mõõde. Ideelaborisse on kaasatud rahvusvahelised tudengid ning teeme koostööd USA, Soome, Horvaatia ja Läti ülikoolidega.


Lisainfo veebis: http://ideelab.wordpress.com/