OmaMood 2016

Klipi teostus: Tauno Uibo, VKA 09.06.2016 10177 vaatamist Kultuur


9. juunil Viljandi pärimusmuusika aidas toimuval moeshow'l OmaMood segunevad etnoglämm ja traditsioonilised rahvariided.
Selle aasta moeetendusel osalevad TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia lõpetajad ning vilistlased. Laval näeb traditsioonilisi Ruhnu naise peorõivaid, Setu rahvariideid kui ka soome-ugri rahvariietest inspireeritud etnofuturistlikku kollektsiooni ning palju muud. Modellide tantsulise liikumise eest vastutavad kultuuriakadeemia tantsukunsti vilistlased Kristel Maruste ja Susanne Org. Viiuli ja muusikainstrumendiga hang loovad etnoelektroonilise originaalmuusika Cathy Sommer ja Johannes Ahun.
OmaMood sai alguse koostöös TÜ Viljandi Kultuuriakadeemiaga ning esimesel aastal näidati akadeemia rahvusliku käsitöö osakonna lõpetajate töödest koosnevaid kollektsioone. Sama traditsioon on jätkunud, kuid koos erinevate variatsioonide ning võimalustega. Tuntumad autorid, kes OmaMoel oma kollektsioone on esitlenud on Anu Hint ja Lee Reinula.
Sündmust toetavad: Pärimusmuusika Keskus, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia, Trade House, TaurusPrint, Tartu Kutsehariduskeskus, RGB, Eventech, Mokai, Balsnack, Vitamin Well, Saku Läte, Gethis OÜ, Simple Express, Vivacolor.
 
Õhtujuht: Karl Robert Saaremäe
Lava- ja valguskunstnik: Rene Liivamägi
Videokunstnik: Carmen Seljamaa (TÜVKA)
Helirežissöör: Viljar Rosin (EPMK)
Videoülekande produtsent/režissöör: Tauno Uibo (TÜVKA videostuudio)
Operaatorid: Pille Kannimäe, Anna Rosalie Uudre, Rauno Avel, Rommi Ruttas (kõik TÜVKA)
NB! Nimekiri täieneb!
 


Lisainfo veebis: http://www.facebook.com/omamood