Leanika Mändma - Tantsulavastus "!/! Haned, luiged - tulge koju !/! Tädid, onud tulid külla !/!"

Video by: Pille Kannimäe 01.05.2016 5043 views Culture


nü_koreograaf
Leanika Mändma
___________________________________________________
Teid ootab külla perekond SCHHAKKKERRR! 
Palume igaks juhuks läbi lugeda väljanopped külastuste- ja vestluste-teemalistest nõuannetest I. Aasamaa raamatust "Käitumisest":
!/! "Tuleb teada, kuidas, millal ja keda külla kutsuda, sedasama peab teadma ka külastades teisi. Seltskondlik läbikäimine algab mitmel põhjusel toimuvate lühiajaliste külaskäikudega, mida nimetatakse visiitideks."
!/! "Aega peab arvestama umbkaudselt, tunde järgi, sest sobimatu on vaadata kella. Sellest võib järeldada, et külaline kiirustab ja külastus oli vaid muuseas."
!/! "Üldiselt valmistab varajane külaskäik kõigile, eriti perenaisele, piinlikkust. Võib-olla on tubagi veel koristamata. Perenaisel raiskab varajane külastus aega, mis on määratud majapidamistöödeks ja -talitusteks. Viisakusreeglitele vastavaks külastusajaks peetakse üldiselt ajavahemikku kella 12-st 20-ni."
!/! "Teise kõnelemise ajal ei sobi tegelda kõrvaliste asjadega, lugeda, vestelda naabriga, mängida mõne esemega, uurida lage ega vaadata unistavalt aknast välja."
!/! "Viisakuseta on vestelda kauge vahemaa tagant, nagu ühest lauast teise, ühest koridori otsast teise, trepikoja alumiselt korruselt ülemisele ja vastupidi, üle tänava või aknast tänavale jne. Kuid ka liiga lähedale ei sobi astuda, nii et teise hingeõhku on tunda."
___________________________________________________
Laval:
Stella Kruusamägi
Carolina Tagobert 
Helle Mari Toomel
Alice Kadak
Karoline Suhhov
Karoliine Käsper
Kristian Põldma
Elis-Gertrud Laansoo
Reelika Poroson
Raido Mägi

Heli eest vastutab Harlet Orasmaa
Valguse eest vastutab Rommi Ruttas

Juhendaja - Raido Mägi