Väärikate ülikooli lõpuaktus 2015

Klipi teostus: UTTV 22.05.2015 5078 vaatamist Pidulikud sündmused


2014.–2015. õppeaasta loengutes räägiti kehalisest aktiivsusest, pensionisüsteemist, peresuhetest ja mälutreeningust, teatrietenduse mõistmisest ja paljust muust. Õppijad hindasid eriti huvitavateks Aadu Musta loengut eestlastest Venemaal, taimetark Irje Karjuse loengut toidu energeetikast ja mälutreener Pille Rekkeri praktilist mälutreeningut vanemaealistele.

„Väärikate ülikooli tegevust Tartus toetab Tartu linnavalitsus. Tänu hasartmängumaksu nõukogu toetusele said väärikad õppijad lisaks loengute kuulamisele ka oma võõrkeeleoskust arendada,“ oli TÜ täiendusõppe projektijuht Karmel Tall tänulik. „Osalejate keskmine vanus on 70 eluaastat. Rohkem õpib naisi, kuid meeste osakaal on tasapisi kasvama hakanud,“ lisas ta.

Tartu ülikooli väärikate ülikool on kutsutud ellu, lähtudes elukestva õppe põhimõtetest, et paindlikult reageerida ühiskonna muutustele ja vajadustele ning pakkuda võimalikult erinevatele sihtrühmadele täiendusõpet.

Tartu programmi lõpuaktus võtab kokku väärikate ülikooli 2014.-2015. õppeaasta.


Tartu Ülikooli väärikate ülikool on kutsutud ellu lähtudes elukestva õppe põhimõtetest, et paindlikult reageerida ühiskonna muutustele ja vajadustele ning pakkuda võimalikult erinevatele sihtrühmadele täiendusõpet.


Lisainfo veebis: http://www.ut.ee/et/koolitus/vaarikate-ulikool