Karjäärikohvik
Anna-Liisa Supp 

Klipi teostus: TÄFF 13.02.2015 11438 vaatamist


Tartu ülikooli karjäärikohvik toetab üliõpilaste karjääriplaneerimise teadlikkust, avardab arusaamist karjäärivõimalustest ning innustab olema ettevõtlik.

Tartu ülikooli messiboksist võivad julgelt läbi astuda kõik noored, kes soovivad rohkem teada Tartu ülikoolis õppimise võimaluste, 2015. aasta vastuvõtutingimuste ja –ajakava kohta. Nii võib messiboksis kohata inimest, kes teab kõike sisseastumisest kui ka tudengeid, kes räägivad oma maailmatasemel hariduskogemusest Tartu ülikoolis ja jagavad kogemusi tudengielust Eesti ainsas ülikoolilinnas Tartus.

Tartu ülikooli messiboksis tegutsevad ka teadusbussi noored, kelle seas on nii keemia- kui ka materjaliteaduse tudengid.

Teadusbuss on liikuv teaduslabor, mis teeb teadusteatrit: tutvustab noortele loodusteadusi läbi kaasahaaravate eksperimentide, pikituna ladusa jutuga asjade olemusest. Käsitletavad teemad ulatuvad füüsikast keemiani, bioloogiast robotiteni, maagilistest trikkidest tehnika uusimate saavutusteni.

Intellektikal on Tartu ülikooli külaliseks ka laulja, artist ja kommunikatsioonijuht Anna-Liisa Supp. Supp on lõpetanud Tartu ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala 2009. aastal. Seejärel asus ta õppima Kopenhaageni ülikooli magistriõppesse kognitiivteaduse ja kommunikatsiooni erialale, mille lõpetas 2011. aastal.

Intellektika karjäärikohvikus kõneleb Supp oma erialavalikutest, tööotsingutest ning elust välismaal.

Vestlust  juhtis karjääritalituse juhataja Piia Mäesaar..


Inspireerivate karjäärikohvikute külalisteks on mitmekülgse õpi- ja töökogemusega ülikooli vilistlased. Muusikalist meeleolu loovad H. Elleri nimelise Tartu muusikakooli õpilased.


Lisainfo veebis: http://www.ut.ee/et/karjaarikohvik