Viljandi linnapeakandidaatide debatt vol. 2

Klipi teostus: Tauno Uibo 10.10.2013 7077 vaatamist Kultuur Varia


Neljapäeval, 10. oktoobril kell 18 väitlesid omavahel taas kord Viljandi linnapeakandidaadid - Helmut Hallemaa, Ando Kiviberg, Loit Kivistik ja Randel Länts. Sakala keskuses toimuvat debatti juhtis Sakala ajalehe peatoimetaja Hans Väre, ka korraldaja oli ajaleht Sakala.
Debati otseülekannet sai jälgida UTTV vahendusel www.uttv.ee, ajaleht Sakala kodulehel ning kultuuriakadeemia kodulehel. Salvestust ja ülekannet teostas kultuuriakadeemia videostuudio seitsme kaameraga, millest kolm olid robotkaamerad.
TÜVKA videostuudio jaoks oli see projekt eelkõige esmane kondiproov ja demonstratsioonesinemine tutvustamaks meie tehnilisi võimalusi nii linnarahvale, linnaisadele kui ka kõigile teistele, kes meie ülekannet jälgisid. Videostuudio uus tehnika on osa SA Archimedes poolt rahastatud uusmeedia labori projekti sisust. Ülekande režissöör ja peainitsiaator oli videostuudio juhataja Tauno Uibo, operaatorid: Pille Kannimäe, Meeli Tuoppi, Maarja Räni, Triin Reilson ja Emil Kallas. Helitehniliselt aitasid Sten Arvi (Sakala Keskus) ja Mihkel Pajupuu (TÜVKA helistuudio). Ülekanne teostati koostöös TÜVKA, Sakala Keskuse ja ajaleht Sakalaga. Projektijuht Signe Susi.


Lisainfo veebis: http://www.kultuur.ut.ee/et/uudised/linnapeakandidaatide-debatti-saab-jalgida-otseulekandena